Bejelentés


Hundows Gitárzenekar 1985 óta az igényes gitárzenét szerető közönség szol


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

HUNDOWS ON TOUR 2012.
AZ ELSŐ HELYSZÍN HOLLANDIA, TILBURG.

2012. március 30.- április 1.

 

Indulás péntek hajnal 4 órakor.

Mindegyikünk álmos arcal ült a mikrobuszban mikor a nagy sötétségben kifelé indultunk Budapestről és neki indultunk a hatalmas útnak mely csak oda 1400km volt és több mint 15 órai utazás, ami annyit jelentett hogy Tilburgba este 19óra 15 perckor érkeztünk meg.

Többször meg kellett állni, mert ugye nem egyszerű egy ilyen távolságot megtenni olyanoknak, akik ehhez nincsenek, akár napi szinten hozzá szokva, hiába hogy nem elösszőr , hanem már  harmadszor vágtunk neki ennek a távolságnak Hollandiába.

Igaz az első utunk 1995-ben volt első lemezünk megjelenésekor és ezt követően legközelebb csak 2010-ben és aztán most 2012-ben utaztunk Hollandiába autóval, vállalva a több órás utat.. Hogy fárasztó volt minden egyes alkalommal az kétségtelen, de az élmény a gyönyörű táj és az izgalom, hogy mikor érünk már oda az mindenért kárpótól.

Persze utunk folyamán egyikünk kétségtelenül hatalmas rutinnal rendelkezett és gondolom ez a távolság Neki meg sem kottyant és Ő nem más mint a sofőrünk, aki vezette a mikrobuszt és nagyon jól össze barátkoztunk Vele névszerint Vincze Zsoltal.

Továbbá köszönet néhány barátunknak kik megtiszteltek minket jelenlétükkel és lemondva a kényelmes, gyors repűlő útról, helyette vállalták Velünk a zötykölődést.

Winkler Ágnes, Kiss Marianna, Barcs Endre és Lovasi Gábor

 

 

 

A kis csapat balról jobbra:

Vincze Zsolt, Szabó Tibor, Mihalovics János, Winkler Ágnes, Barcs Endre, Lovasi Gábor, Tarsoly Lajos, Kiss Marianna, Kurityák István.

 

További fotók a " Tilburg 2012 fényképek" menüpont alatt nézhetők.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!